Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Спілка журналістів України відзначає 60-річчя

Друковане чи мовлене слово покликане об’єднувати не тільки різні регіони, а й різні верстви населення.

Спілка журналістів України відзначає 60-річчя

З цієї нагоди сьогодні у Києві відбудуться урочисті збори, в яких беруть участь представники Волині

Напередодні великого християнського свята – Воскресіння Ісуса Христа – чисельна та дружна родина українських медівників відзначить 60-річчя від Дня заснування Національної спілки журналістів України.

Друковане чи мовлене слово покликане об’єднувати не тільки різні регіони, а й різні верстви населення.

Приємно констатувати, що наша спілчанська організація є однією з наймасовіших не тільки у Західній Україні, а й в області. У її рядах близько 400 бойових штиків, які стоять не тільки на сторожі рідного слова, а й на чатах Української держави. Це особливо важливо у період, коли наша країна зазнає зовнішньої агресії. Маємо зробити усе можливе, аби вистояти у протиборстві інформаційному.

Друковане чи мовлене слово покликане об’єднувати не тільки різні регіони, а й різні верстви населення. У цьому наша сила і впевнений поступ на шляху не тільки до європейської, а й світової інтеграції, заможного життя кожного українця.

Біля витоків створення, а згодом керма спілчанської обласної організації нашого краю стояли такі відомі майстри слова як Яків Чернявський, Юхим Лазебник, Іван Сподаренко, Полікарп Шафета, Євген Хотимчук, Анатолій Якуб’юк та Володимир Данилюк. Саме вони заклали надійні підвалини подальшого розвою незалежності та демократичності волинських засобів масової інформації.

Від імені правління, секретаріату обласної організації щиро вітаю усіх, шановні колеги, зі славним ювілеєм. Добра, достатку, гострого пера, влучного слова, творчих успіхів, щедрого сонця та мирного голубого неба над нашими домівками! Написав у вітальному слові голова Волинської обласної організації Національної спілки журналістів України Михайло САВЧАК.

Telegram Channel