Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Ратнівщині педагоги вивчали інноваційні технології

Використання проектних технологій як засіб формування життєвих компетентностей на уроках хімії

Заболоттівська об’єднана територіальна громада

На Ратнівщині педагоги вивчали інноваційні технології

НВК с.Тур гостинно зустрічав у себе вчителів фізики та хімії

Тема засідання вчителів природничо-математичного циклу «Сучасні інноваційні технології як найбільш ефективні засоби формування життєвих компетентностей учнів на уроках хімії та фізики». Учасники семінару мали змогу побувати на майстер-класі ,який підготував вчитель фізики Головій В.І. «Впровадження методики «Plickers»,»Phet» як однієї із мультимедійних технологій на уроках фізики». Про це інформує Катерина Головій на сторінці Заболоттівської ОТГ у «Фейсбуці».

Завершили методичне засідання за круглим столом під назвою «Я роблю це так...», де учасники заходу поділилися власним досвідом та обмінялися думками.

Презентацію «Веб-квест як інтерактивна форма роботи при викладанні фізики та хімії» підготував вчитель фізики Мосійчук Р.І. Вчитель хімії Хартонюк Т.Д. продемонструвала презентаційний меседж «Використання проектних технологій як засіб формування життєвих компетентностей на уроках хімії». В рамках теоретичного блоку виступили вчителі фізики НВК с.Тур Барилюк Л.В. та НВК смт. Заболоття Ліпіна А.М. Завершили методичне засідання за круглим столом під назвою «Я роблю це так...», де учасники заходу поділилися власним досвідом та обмінялися думками.

Telegram Channel