Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Бійці прийняли таїнство сповіді

Волинь-нова

Бійці прийняли таїнство сповіді

Зібрані на парафіях Камінь-Каширського благочиння (УПЦ (МП) пожертви для «Великоднього кошика» захисникам територіальної цілісності України були доставлені до військовослужбовців Збройних сил України

Разом із місцевими волонтерами на Донеччину до селища Опитне, яке на даний час знаходиться в так званій «нульовій зоні» відправився з душпастирською місією настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Каменя-Каширського протоієрей Юрій Михайлов.

Відбулася змістовна духовна бесіда священика з військовослужбовцями, в часі котрої всі бажаючі задавали отцю Юрію питання, які їх цікавлять.

Священнослужитель звершив чин освячення приміщення, де проживають військові та молитовно благословив через окроплення Свяченою водою привезені Великодні паски, крашанки і писанки, інші інгредієнти Пасхального столу. Хто виявий бажання – мав можливість приступити до таїнства сповіді. Відбулася змістовна духовна бесіда священика з військовослужбовцями, в часі котрої всі бажаючі задавали отцю Юрію питання, які їх цікавлять.

Переночуваши на позиції разом із захисниками України, камінь-каширські волонтери вирушили на рідну Камінь-Каширщину, де й надалі в храмах Української православної церкви (МП) лунатимуть молитви за наших земляків-військовослужбовців.

Джерело: Камінь-Каширське благочиння (УПЦ (МП)
Telegram Channel