Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чи буде у громаді опорна школа?

У присутніх виникли запитання.

Торчинська громада.

Чи буде у громаді опорна школа?

У селі Садів пройшла зустріч з педагогами та батьками

Вчора, 24 квітня, відбулася робоча зустріч начальника гуманітарного відділу Торчинської селищної ради, Ольги Лукащук, з педагогічним колективом та батьками  ЗОШ І-ІІІ ст. с.Садів. Про це повідомляється на сайті Торчинської громади.

Ольга Святославівна довела до відома присутніх, що сесією Торчинської селищної ради від 12 квітня визначено створення опорної школи в Торчинській громаді. Начальник гуманітарного відділу зважила всі «за» і «проти»  опорної школи та зазначила, що задля якіснішого надання освітніх послуг учням громади треба робити впевнені кроки щодо створення опорної школи. Це дасть більше можливостей для якісного навчання та творчого розвитку дітей.

 Начальник гуманітарного відділу зважила всі «за» і «проти»  опорної школи та зазначила, що задля якіснішого надання освітніх послуг учням громади треба робити впевнені кроки щодо створення опорної школи.

До слова, такі зустрічі щодо створення опорної школи в Торчинській громаді відбудуться по всіх школах ОТГ. Жителі громади повинні зрозуміти, що якісна освіта залежить від висококваліфікованих педагогічних працівників, належного матеріального забезпечення. Саме задля того, щоб створити такі умови для надання якісних освітніх послуг створюється опорна школа в Торчинській громаді.

Telegram Channel