Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Учнів Каменя-Каширського вчили рятувальники

Екскурсія і пізнавальна і корисна

Камінь-Каширський райвідділ УДСН у Волинській області

Учнів Каменя-Каширського вчили рятувальники

Працівники Камінь-Каширського районного відділу та 8 Державної пожежно-рятувальної частини управління ДСНС України у Волинській області провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання та день цивільного захисту у НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей №2» по вул. Шевченка, 68 у м. Камені-Каширському

Рятувальники провели евакуаційні заходи, а також розповіли вихованцям та персоналу закладу що дотримання протипожежного режиму в школі та недопущення пожеж в екосистемах.

Вони познайомилися з бойовим оснащенням рятувальників, з яких відсіків складається пожежний автомобіль, яким приладдям доводиться користуватися, щоб вивільнити затиснену людину з автомобіля, з-під завалу, обрізати електропроводи тощо.

Крім цього учні цього навчального закладу побували на екскурсії у районному відділі управління ДСНС. Вони познайомилися з бойовим оснащенням рятувальників, з яких відсіків складається пожежний автомобіль, яким приладдям доводиться користуватися, щоб вивільнити затиснену людину з автомобіля, з-під завалу, обрізати електропроводи тощо.

Джерело: Камінь-Каширський райвідділ УДСНС у Волинській області
Telegram Channel