Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Через необережність зі зброєю позбувся пальців

31-річний власник домоволодіння приніс реактивний противотанковий гранатомет та внаслідок необережного поводження з ним здійснив постріл.

Нацполіція у Рівненській області

Через необережність зі зброєю позбувся пальців

Поліцейські встановлюють обставини вибуху у Рівненському районі

24 квітня поліції повідомив депутат сільської ради, що у селі Ставки Рівненського району внаслідок розриву боєприпасу травмувався місцевий житель.

Потерпілий пояснив поліцейським, що отримав РПГ від невідомих осіб кілька років тому, будучи членом праворадикальної організації. 

 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що компанія товаришів на подвір'ї будинку після проведення городніх робіт, розпивали алкогольні напої. У цей час 31-річний власник домоволодіння приніс реактивний противотанковий гранатомет та внаслідок необережного поводження з ним здійснив постріл. Боєприпас вибухнув на території сусідньої приватної земельної ділянки.

Вибуховою хвилею чоловіку відірвало пальці руки. Каретою швидкої медичної допомоги його доправили до травматологічного відділення.

Вже у медзакладі потерпілий пояснив поліцейським, що отримав РПГ від невідомих осіб кілька років тому, будучи членом праворадикальної організації.

 

За фактом недбалого поводження з боєприпасами, що призвело до травмування особи слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслдіування за частинами 1 статті 263 та статті 264 Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють інформацію про походження боєприпасу та встановлюють осіб причетних до цієї події, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області
 

Telegram Channel