Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Юні волинські музиканти підкорили столицю!

Горохівчанам аплодували у Києві.

Фото Оксани ЦЕХОШ.

Юні волинські музиканти підкорили столицю!

Учні Горохівської музичної школи і їхні викладачі сміливо заявили про свої таланти і майстерність на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Соняшник», що відбувся в місті Києві

Восени учень викладача Павла Войтовича Віталій Данилюк виборов 1 місце грою на гітарі, а цими днями горохівчани знову повернулися зі столиці  з чудовими результатами.

Анастасія Юрчук, учениця  класу бандури Марії Стецюк, стала володаркою гран-прі престижного фестивалю. Денис Харчук, який навчається гри на саксофоні у викладача Віктора Назарчука, гідно представив свого наставника, зайнявши  перше місце.

Анастасія Юрчук, учениця  класу бандури Марії Стецюк, стала володаркою гран-прі престижного фестивалю.

У мистецькому злеті обдарованих дітей із всієї України вперше взяла участь Уляна Чех – учениця викладача класу скрипки Володимира Костюка. Третьокласниця відрекомендувала себе успішною почесним другим місцем.

Виступи учнів оздоблювала фортепіанним супроводом  піаністка, викладач школи Марія Лотвін.

Конкурс талантів ініціює та сприяє його проведенню Міністерство культури України, а також його Благодійний фонд.  Горохівчани  повернулися дуже задоволеними, відчувши ауру приязні, можливість презентувати свої здібності та вміння дітям із різних держав, великих і малих міст України. Радіємо, гордимося, що наша невелика школа в провінційному містечку примножила свої  успіхи такими високими здобутками.

Оксана ЦЕХОШ, директор Горохівської музичної школи.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel