Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцький НТУ передав великодні смаколики бійцям АТО

Волинь-нова

Луцький НТУ передав великодні смаколики бійцям АТО

Уже традиційно напередодні світлого свята Великодня студенти організовують збір пасхальних смаколиків для наших захисників

Цього разу за передачею приїхали військові капелани Віталій Антонюк та Іван Гуреєв, які разом з іншими побратимами особисто доставляють усе зібране нашим бійцям на фронт. Зустрів їх колектив ФБД та проректор із науково-педагогічної роботи Сергій Шимчук.

Факультет будівництва та дизайну заснував цю традицію ще з початку воєнних дій на Сході Ураїни. Збір саме таких продуктів як печиво, цукерки, чай, різні солодощі – актуальний завжди, оскільки в бойових умовах нашим захисникам не завжди вистачає цих приємностей. Подібні гостинці допомагають хоч на мить відчути домашню атмосферу.

«Ми намагаємося зібрати те, що точно не зіпсується. Приносили навіть м'ясо, але ми відмовилися, адже такий продукт не зберігається довго. Зараз тут багато пасочок – хочемо, щоб їм хоч трішки передався святковий настрій. Самі хлопці закупити собі таких продуктів просто не мають часу, тому й допомагаємо», - зазначає лаборант кафедри дизайну Марина Пенькало, у якої, до слова, син й досі перебуває у зоні АТО.

Джерело: Олена Третяк, інформаційний відділ Луцького НТУ
Telegram Channel