Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівнянка знімає нове українське кіно «Віддана» за романом Софії Андрухович

Балерина Катерина Кухар зіграє у фільмі "Віддана" за бестселером Софії Андрухович.

112

Рівнянка знімає нове українське кіно «Віддана» за романом Софії Андрухович

Режисер стрічки – рівнянка Христина Сиволап, відома своєю «короткометражкою» на мільйон гривень “Давай не сьогодні”, яку зняла у 2013 році

Роботу рівнянки високо оцінили на Міжнародному кінофестивалі у Каннах, у позаконкурсній програмі «Short Film Corner» та у Львові на фестивалі “Wiz-Art”, де стрічка отримала приз глядацьких симпатій. А на Міжнародному кінофестивалі "Місто мрії", що останнім часом регулярно проводять у Рівному, фільм “Давай не сьогодні” отримав ІІ-гу премію. Христина Сиволап також була режисером однієї зі знімальних груп серіалу "Тато Ден".

Роботу рівнянки високо оцінили на Міжнародному кінофестивалі у Каннах, у позаконкурсній програмі «Short Film Corner» та у Львові на фестивалі “Wiz-Art”, де стрічка отримала приз глядацьких симпатій.  

У фільмі "Віддана" роль загадкової артистки пересувного театру зіграє прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар. Епізод за її участю розпочне центральну історію фільму. На сцені театру балерині доведеться виконувати складні трюки.

- Моя роль пов'язана з відчуттям польоту, акторською грою і виконанням небезпечних трюків. Саме тому я додатково працювала з каскадерами. Підготовка до зйомок принесла масу задоволення, оскільки мені притаманні почуття азарту та адреналіну. Шукати натхнення не довелося, воно завжди зі мною… – говорить Катерина Кухар.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel