Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку волонтери збирали великодні солодощі для військових на Схід (ВІДЕО)

Свято перенести на фронт дуже тяжко і хоча б такими речами як пасочки, ми можемо поділитися з ними радістю.

suspilne.media

У Луцьку волонтери збирали великодні солодощі для військових на Схід (ВІДЕО)

Акція відбувалася на Театральному майдані

 Школярка  Ганна Коломієць  прийшла на Театральний майдан разом з братиками та тіткою. Каже: «Ми принесли пасочки, намалювали малюнки. Ще ми принесли їжі, щоб вони поїли. Щоб вони теж поласували цими смаколиками, бо в них немає там магазинів», йдеться у сюжеті suspilne.media.

Організатор акції Володимир Бут-Гусаїм розповів, що цього року більша активність шкіл, громад, церкви і за два дні вже зібрали більше 400 кілограм тільки пасочок.

Лучанка Вікторія Козлюк вважає, що свято перенести на фронт дуже тяжко і хоча б такими речами як пасочки, великоднє яйце, ми можемо поділитися з ними радістю.

Іван Литвинюк, лучанин: «Це важливо і морально для людей, щоб вони розуміли, що ці солдати захищають нас і борються за нашу незалежність, щоб ми спокійно жили, святкували, а вони в тих важких умовах відчувають від нас якусь підтримку, якщо не буде такого з’єднання в суспільстві, то це дуже велика біда».

Інна, мешканка села Воютин Луцького району: «В середовищі людей, яких я знаю, дуже багато є тих, хто у зв’язку з певними причинами абсолютно не впевнений, що це все використовується за призначенням і доходить до тих людей, для яких вони збирають. Якщо це все дійсно щиро робиться і чесно, то це важливо».

 Володимир Бут-Гусаїм, організатотор, розповів, що цього року більша активність шкіл, громад, церкви і за два дні вже зібрали більше 400 кілограм тільки пасочок».

2 травня о 14.00 годині волонтери зібрані продукти повезуть на Схід.

 

 

Telegram Channel