Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Навіщо козака Мамая «прикрасили»... медичною пов'язкою?

Губка Боб також за чисте повітря!

«0564.ua — Сайт міста Кривий Ріг».

Навіщо козака Мамая «прикрасили»... медичною пов'язкою?

Незвичайна акція пройшла у Кривому Розі

У місті невідомі особи одягнули на пам'ятники маски, на яких написано «#задихаюся». Про це інформує портал «0564.ua — Сайт міста Кривий Ріг».

Фото пам'ятників у захисних масках розмістили на сторінці «Тендери-шмендери» у Facebook.

 «Криворізька екологія настільки чиста і приваблива, що пам'ятники почали задихатися від всієї тієї чистоти».

«Криворізька екологія настільки чиста і приваблива, що пам'ятники почали задихатися від всієї тієї чистоти. Чим же тоді дихати людям?» — зазначив автор допису.

На фотографіях видно, що захисні маски начепили на пам'ятники, розміщені в центрі міста, де їх все побачать: пам'ятник легендарному засновнику міста козаку Рогу та його коневі, на батьків, які «завжди чекають», на бюст Володимира Бізова, на козака Мамая, на ковані скульптури в парку ім.Гагаріна.

«Сьогодні вранці, зухвало і без попередження, члени Молодіжного крила взяли маски і пішли рятувати пам'ятки від криворізької екології. Тому що якщо не ми, то хто? Міське управління екології, начальниця якого говорить, що «одним з найважливіших чинників привабливості Кривого Рогу для його жителів є стан навколишнього середовища»? Насправді довкілля Кривого Рогу забруднена канцерогенами, які є причиною появи злоякісних новоутворень в організмі людини», - відзначили в Молодіжному крилі «Сили людей».

Telegram Channel