Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
26-річному ковельчанину за побиття земляка загрожує 8 років тюрми

Правоохоронці з’ясовують усі обставини злочину.

Pixabay

26-річному ковельчанину за побиття земляка загрожує 8 років тюрми

Слідчі Ковельського відділу поліції оголили про підозру жителю райцентру, котрий 27 квітня наніс умисне тяжке тілесне ушкодження 60-річному чоловіку

Минулої суботи до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з магазинів по вулиці Незалежності міста невідомі  побили чоловіка й той знепритомнів. 

Потерпілого з травмами голови госпіталізували у реанімаційне відділення Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Працівники кримінальної поліції встановили, що близько 21 години під час словесного конфлікту 26-річний ковельчанин наніс тілесні ушкодження 60-річному потерпілому. Його із травмами голови госпіталізували у реанімаційне відділення Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. До слова, молодого чоловіка вже притягували до відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці.  

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до  восьми років.

Джерело: Ковельський відділ поліції Волинської області.
Telegram Channel