Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ковель долучився до акції «Зробимо Волинь чистою разом»

Навколо "Козацьких забав" буде ще чистіше.

kovelrada.gov.ua

Ковель долучився до акції «Зробимо Волинь чистою разом»

До Дня довкілля вся Волинь об'єдналась довкола мети - нагадати мешканцям про шкідливість засмічення вулиць та узбіч, а також зробити свої міста чистішими

Акцію ініціювала Луцька молодіжна рада. У Ковелі ідею підтримали активні відвідувачі молодіжного центру «Місто ідей», група підприємців міста, волонтери Корпусу Миру США в Україні, інформує Ковельська міська рада.

Працівники мережі магазинів «Козацькі забави»  одночасно вийшли на вулиці та прибирали прилеглі території довкола своїх закладів.

Група активістів молодіжного центру разом з колективом Центру іноземних мов “Euro Future” організували толоку у зеленій зоні в мікрорайоні  вулиць Грушевського-Мєчнікова.  

Група активістів молодіжного центру разом з колективом Центру іноземних мов “Euro Future” організували толоку у зеленій зоні в мікрорайоні  вулиць Грушевського-Мєчнікова. Тут було зібрано понад 60 мішків сміття. Серед якого, наголошують активісти, дуже багато побутових відходів: пластикові та скляні пляшки з-під побутової хімії, бляшані банки, резинові скати, пакети від  продуктів харчування, поліетиленові пакети та пластикові стакани. 

Telegram Channel