Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Завершився юнацький турнір з вільної боротьби пам’яті Павла Безеки

Учитель фізичного виховання у вільний від роботи час тренував місцевих дітлахів

Ковельська районна державна адміністрація

Завершився юнацький турнір з вільної боротьби пам’яті Павла Безеки

У спортивній залі опорного закладу загальної середньої освіти села Дубового пройшов II міжрайонний турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті ідейного натхненника й засновника турніру

Цього річ спортивний захід організований Дубівською сільською радою за сприяння Ковельської районної державної адміністрації, зокрема сектором у справах молоді та спорту. 

На відкриття турніру завітали голова районної державної адміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, Дубівський сільський голова Роман Троцюк, сім’я, друзі, колеги, на превеликий жаль, нині покійного Павла Вікторовича Безеки - багаторічного Дубівського сільського голови, вправного тренера з вільної боротьби, і загалом - мудрого керівника, щирої та відкритої людини. Тож хвилиною мовчання присутні вшанували його світлу пам'ять.

 

 Власне, турнір із вільної боротьби був свого часу започаткований Павлом Безекою. Адже Павло Вікторович працював вчителем фізичного виховання у місцевій школі, а у вільний від роботи час навчав місцевих дітлахів згаданому виду спорту. Змагання засновник традиційно присвячував Дню пам’яті та примирення, річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та загиблому учаснику АТО – дубівчанину Андрію Омелянюку.

Віктор Козак у своєму виступі добрим словом згадав Павла Безеку, висловив глибокий смуток з приводу його передчасного відходу у Вічність та радість від того, що справа ідейного натхненника змагань продовжує жити. Тож Віктор Теодосійович побажав учасникам турніру - вдалих змагань та достойних перемог, а глядачам – чудових вражень. 

«Ніколи не забувайте свого тренера, цінуйте отримані знання та спортивний досвід. Вічна йому пам’ять та вічний спокій!», – резюмував Віктор Теодосійович. 

Відтак юнацький турнір з вільної боротьби пам’яті тренера Павла Безеки стартував. А змагатимуться юнаки та дівчата із районних центрів та міст області - селищ Іваничі, Локачі, Турійськ, м. Володимир-Волинський тощо.

Джерело: Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації
Telegram Channel