Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Зеленський написав листа Парубію про «вакуум влади»

«Визначеність вкрай важлива і для народу України, і для іноземних гостей, які вже висловили бажання прибути на урочистості, і для мене особисто».

Фото unian.net.

Зеленський написав листа Парубію про «вакуум влади»

Володимир Олександрович хоче призначити дату інавгурації на 19 травня

Переможець другого туру виборів президента України Володимир Зеленський написав листа на ім’я голови Верховної Ради Андрія Парубія щодо призначення  дати інавгурації. Як інформує «Українська правда», відповідний лист Зеленський продемонстрував на своїй сторінці у Facebook. 

«В умовах зовнішньої агресії для нашої країни надзвичайно важливо уникнути «вакууму влади» та забезпечити якнайшвидше набуття повноважень новообраним президентом України ... Пропоную провести урочисте засідання для складення присяги 19 травня», – йдеться у листі.  

Також Зеленський висловив сподівання, що народні депутати підтримають пропозиції його команди на засіданні 14 травня, «адже нам потрібно працювати, зокрема і з парламентом». 

Зеленський висловив сподівання, що народні депутати підтримають пропозиції його команди на засіданні 14 травня.

«Визначеність вкрай важлива і для народу України, і для іноземних гостей, які вже висловили бажання прибути на урочистості, і для мене особисто», – додав Зеленський. 

Telegram Channel