Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Нововолинські тхеквондисти отримали нову спортивну форму

На рахунку спортсменів - чимало перемог

YouTube

Нововолинські тхеквондисти отримали нову спортивну форму

Дванадцять комплектів нової спортивної форми отримали сьогодні як подарунок від міської влади вихованці нововолинського спортивного клубу з тхеквондо «Дінаміс», яку очолює Дмитро Романенко

Ця громадська організація, де займається 70 юних спортсменів, діє у шахтарському місті вже п’ять років.  На її рахунку - чимало перемог: торік у відкритому кубку Рівненської області «Західний п’єдестал» зайняли ІІ місце, на змаганнях «Кубок Карпат» вибороли І місце, «Кубок Любарта-2018» – ІІІ командне місце, «Опен Львів» – ІІ командне місце серед молодших юнаків. Вихованці клубу на чемпіонаті України серед клубів ДЮСШ у Львові  вибороли І, ІІ, ІІІ місця, а також вони стали срібними призерами у кубка України серед ветеранів.

 Вже й у нинішньому році юні тхеквондисти  примножили свої спортивні здобутки, посівши  на чемпіонаті України у Харкові  ІІ, ІІІ місця, а  у Кубку Карпат – І, ІІ, ІІІ сходинки.

Наступного року вихованці спортивного клубу «Дінаміс» планують взяти участь у Чемпіонаті Європи.

Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков, вітаючи спортсменів, відзначив, що міська влада приділяє увагу розвитку спортивної галузі в місті та підтримує дітей і молодь, котрі прагнуть займатися спортом. Минулого року за кошти міського бюджету для ГО СК «Дінаміс» було закуплено спортивний інвентар (маківари, ракетки). Тепер, окрім спортивної форми, придбали ще й тренажер для відпрацювання ударів, який необхідний під час проведення тренувальних занять. На це з міського бюджету виділено 25 тис. грн. Фінансова підтримка надається спортсменам і для участі у змаганнях.

Дмитро Романенко та вихованці спортивного клубу подякували за допомогу, наголосивши, що спортивна форма дуже необхідна, адже  вона є своєрідною візитівкою Нововолинська, і підтверджує, що усі учасники – єдина команда. Наступного року вихованці спортивного клубу «Дінаміс» планують взяти участь у Чемпіонаті Європи.

Роксолана ВИШНЕВИЧ

Telegram Channel