Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Озеро Святе прибрали від сміття

Гуртом подбали про чистоту довкілля

Заболоттівська об’єднана територіальна громада

Озеро Святе прибрали від сміття

Першими на толоку вийшли дорослі, а потім, челендж перейняла і продовжила небайдужа молодь с. Тур

 

 Про це на сторінці Заболоттівської громади у «Фейсбуці» поінформував очільник ОТГ Валерій Свіржевський. Генеральне прибирання прибережної смуги оз. Святе!» - підписав голова фото зроблені під час толоки. 

Активність молодих людей вражає, а ще більше вражає та іскорка, яку я побачив в їхніх очах, та позитивна енергетика і бажання щось змінити на краще не на словах, а конкретними справами.

Спільно з мешканцями с.Тур,а саме лісниками Зваричем В.М,Борошуком В. В.; в.о.старости с.Тур Андрієм Міщуком ,а також жителями с.Тур:Янчук Б.В;Микийчук О.І;Микийчук Г. І; Захарчук Б.П;Яскич С. П. ;Головій Р. В; Менько М. І.;Ойович Д.Ф; Євтушик А.В ;Мойсічук В. М. ,Гнатюк А.В. було здійснено генеральне прибирання і вивіз сміття біля озера Святого. 

 

 А далі челендж перейняла і продовжила небайдужа молодь с. Тур. «Проведена масштабна робота по очистці озера від сміття, чагарників, пляшок, іншого непотребу. Активність молодих людей вражає, а ще більше вражає та іскорка, яку я побачив в їхніх очах, та позитивна енергетика і бажання щось змінити на краще не на словах, а конкретними справами. Дякую всім учасникам акції за проведену роботу!» - написав голова ОТГ.

Telegram Channel