Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В Хотешові визначили кращих шашкістів

Лідерів нагородили грамотами та спортивними статуетками

facebook.com/Сергій Панасюк

В Хотешові визначили кращих шашкістів

Село Хотешів славиться не тільки своїм патріотичним минулим, а й давніми традиціями в інтелектуальних видах спорту

Отож, нинішній Фестиваль з шашок, організований Камінь-Каширським МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з Хотешівською сільською радою, зібрав до спортивних поєдинків двадцять чотири учасника, шість з яких прибули з міста та сіл району,а решта вісімнадцять - жителі села Хотешів. Про це інформує Сергій Панасюк у  «Фейсбуці». 

Переможці Фестивалю у підгрупах отримали від Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх»грамоти та медалі за відповідно зайняті місця, а чільна трійка лідерів була нагороджена грамотами та спортивними статуетками відповідних гатунків.

В цікавих та напружених поєдинках визначались лідери в чотирьох підгрупах. Найсильнішими шашкістами села Хотешів стали Стеренчук Микола, Придатко Євгеній та Маковецький Володимир.Серед молоді призові місця посіли Придатко Богдан,Свистун Владислав та Маковецький Богдан.

Чільна четвірка серед жінок виглядала так: Панасюк Лілія, Велимчаниця Юлія, Прач Анастасія та Сидорук Тетяна. А головні трофеї Фестивалю завоювали Балик Василь, Савосюк Микола та Павлов Олександр. Переможці Фестивалю у підгрупах отримали від Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх»грамоти та медалі за відповідно зайняті місця, а чільна трійка лідерів була нагороджена грамотами та спортивними статуетками відповідних гатунків.

Telegram Channel