Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Камінь-Каширщині у вогні загинув чоловік

Будьте обережні з вогнем!

У ДСНС України у Волинській області

На Камінь-Каширщині у вогні загинув чоловік

У період з 2-5 травня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 14 пожеж, здійснили 2 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт

У період з 2-5 травня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 14 пожеж, здійснили 2 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Зокрема 3 травня рятувальники ліквідували загорання сухої трави та чагарників на трасі «Ковель-Луцьк» біля села Колодяжне  Ковельського району, а 4 травня – загорання сухої трави та самосіву біля села Журавлини Старовижівського району.

Обставини загибелі чоловіка й причина пожеж встановлюються. За попередніми даними, вогонь спалахнув внаслідок необережного поводження з вогнем загиблого.

3 травня співробітники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського Управління ДСНС області разом з місцевим населенням ліквідували пожежу на торфовищі, що виникла 2 травня поблизу села Видерта Камінь-Каширського району.

5 травня о 17:17 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній літній кухні в селі Підріччя Камінь-Каширського району. Пожежу ліквідували працівники 8-ої ДПРЧ о 18:15. Під час гасіння у приміщенні виявлено тіло громадянина 1941 р.н.  Обставини загибелі чоловіка й причина пожеж встановлюються. За попередніми даними, вогонь спалахнув внаслідок необережного поводження з вогнем загиблого.

За тиждень працівники групи піротехнічних робіт Управління ДСНС області знешкодили 118 боєприпасів. Розмінування проводилося в Маневицькому та Старовижівському районах.

Джерело: ДСНС Волині
Telegram Channel