Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Громадян закликають долучитися до Всеукраїнської акції «Вишиванка дітям АТО»

Збір вишиванок триватиме до 10 травня.

Боратинська сільська рада.

Громадян закликають долучитися до Всеукраїнської акції «Вишиванка дітям АТО»

Благодійну акцію реалізують вже п’ятий рік поспіль з ініціативи громадської організації «Волонтерська Сотня Доброволя»

«Якщо у ваших дітей є вишиванки, які вже замалі, ви можете подарувати їх діткам із зони АТО. Також можна передати вишиванки для дорослих – вчителям та вихователям дитячих закладів із прифронтової зони», – розповідають організатори акції. Про це повідомляється на сайті Боратинської сільської ради.

Благодійна акція традиційно відбувається до Дня вишиванки, який цьогоріч святкуватимуть 16 травня. Збір вишиванок триватиме до 10 травня.

 Також можна надсилати вишиванки «Новою поштою» (за кошт організаторів) на адресу: місто Авдіївка, «Нова пошта» відділення № 1. 

Всім, хто бажає долучитися до акції, пропонуємо приносити вишиванки у Боратинську сільську раду, в тому числі в адміністративні приміщення у селах Баїв та Промінь. Також можна надсилати вишиванки «Новою поштою» (за кошт організаторів) на адресу: місто Авдіївка, «Нова пошта» відділення № 1. 

Додаткова інформація та деталі за телефонами: +38 050 332 66 01 Наталія Воронкова керівник ГО «Волонтерська Сотня Доброволя», +38 093 687 03 38 Юлія Зайченко куратор акції.

Telegram Channel