Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Канал «Україна» готує прем'єру саги про кохання «Чуже життя»

Історія про кохання та трагічні долі героїв...

«Україна».

Канал «Україна» готує прем'єру саги про кохання «Чуже життя»

9 травня телеканал «Україна» покаже прем'єрну 12-серійну картину «Чуже життя» виробництва компанії Star Media. Події фільму розгортаються протягом драматичних 16 років – з 1939 по 1955 рік. Це сага про кохання чотирьох героїв, яким доведеться зіткнутися з найстрашнішим випробуванням – війною і післявоєнними репресіями

Головні герої картини – син директора великого заводу Віктор, вихованець дитбудинку Сергій, скромна продавщиця Поліна і яскрава акторка Любов. Їхні долі переплелися для того, щоб проявити кращі і гірші людські риси. Один вижив у концтаборі, але змушений жити під чужим ім'ям. Інший став героєм війни, але змушений брехати своїй дружині, щоб її не втратити. Обом жінкам доводиться приховувати своє минуле кохання, щоб знайти собі місце в сьогоденні.

«Це людська сага про кохання, про поламані долі героїв, про той непростий час, в якому їм довелося жити. За 12 серій герої проживають близько 20 років», – розповідає про фільм його режисер Олег Фомін.

 Один вижив у концтаборі, але змушений жити під чужим ім'ям. Інший став героєм війни, але змушений брехати своїй дружині, щоб її не втратити.

Головні ролі в картині виконали актори Сергій Стрельников, Олеся Фаттахова, Ілля Малаков і Катерина Астахова.

 

«Мій персонаж – мажор того часу. Нахабний, самовпевнений. Віктор закоханий і вважає, що якщо є мета, то немає ніяких перешкод. Те, що дівчина не вільна, його абсолютно не стримує, – характеризує свого героя актор Сергій Стрельников. – Зізнаюся, мені не дуже подобається говорити про персонажа, набагато цікавіше, яким глядач його побачить, як оцінить його дії. До того ж, я сам до кінця не знаю, яким вийшов Віктор... Він не проста людина і його дійсно було цікаво грати».

Також у картині знялися Дмитро Саранськов, Юрій Шликов, Світлана Зельбет, Олег Фомін, Ганна Васильєва, Олександра Польгуй, Людмила Загорська, Оксана Жданова та інші популярні артисти. Оператор-постановник – Андрій Йосифов, художник-постановник – Лариса Жилко. Зйомки проходили в Києві, Київській і Чернігівській областях і тривали близько півроку.

Telegram Channel