Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Купичівські юнкори відзначилися на Міжнародному медіаконкурсі

«Шкільний дзвінок» з Купичева уже вшосте є лауреатом цього конкурсу.

Фото з архіву Купичівської школи.

Купичівські юнкори відзначилися на Міжнародному медіаконкурсі

18–20 квітня в місті Миколаєві відбувся юнкорівський зліт «Засоби масових комунікацій сьогодні і завтра» в рамках» ХХІІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа, організованого Національною спілкою журналістів України, Академією педагогічних наук, Асоціацією молодіжної преси та Коледжем преси та телебачення

2087 конкурсних робіт – це друковані та стінні газети, Інтернет–видання, теле-, фото- та радіорепортажі тисяч юнкорів, серед яких і група з Купичівського ліцею Турійського району. Їхня газета «Шкільний дзвінок» уже вшосте є лауреатом цього конкурсу.

«Шкільний дзвінок» уже вшосте є лауреатом цього конкурсу. 

Юнкорів привітав президент конкурсу, секретар НСЖУ, заслужений журналіст України Гліб Головченко. Для учасників організовали екскурсію до навчального центру Військово–Морських Сил ЗСУ, де ознайомили з умовами підготовки військовослужбовців.

Діти спробували свої сили у тирі та тренажерах, а в Миколаївській ОДА зустрілися з керівником служби Міністерства інформполітики України Генадієм Семенченком, першим секретарем НСЖУ Ліною Кущ. Побували на презентації соціального проекту «Книга добра» під керівництвом почесного консула Угорщини в місті Івано-Франківськ Василя Вишиванюка та директора БФ «Чисті Серцем» Ірини Рабарської.

Це книга з найцікавішими історіями та ілюстраціями про Добро, створену у майстернях Центру української культури в Талліні (Естонія) на папері з бавовни і трав, який зберігається понад тисячу років. Юнкори отримали її друковану копію.

Цікавими були творча зустріч із письменником та журналістом Павлом Кущем та відвідини зоопарку. Тож купичівські юнкори повернулися додому з неймовірними враженнями та новими ідеями.

Наталія ТАРАСЮК, педагог-організатор КОЗ «Купичівський ліцей»

Telegram Channel