Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волинь приїхав предстоятель ПЦУ Епіфаній

Митрополита Епіфанія зустрічає міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

Район.Володимир-Волинський.

На Волинь приїхав предстоятель ПЦУ Епіфаній

Учора у Володимирі-Волинському зустріли Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого Епіфанія, Митрополита Київського і всієї України

Керівництво міста та району, керуючий Володимир-Волинською єпархією єпископ Матфей, представники громадськості, духовенство зустріли Предстоятеля ПЦУ при в'їзді у княже місто, пише Район.Володимир-Волинський.

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся з мирянами на площі перед кафедральним собором Різдва Христового. Далі зустріч та спілкування з Предстоятелем ПЦУ продовжили у соборі Різдва Христового.

Блаженнійший Митрополит Епіфаній планує відвідати військову частину у місті Володимирі-Волинському.

Нагадаємо, на другий день свого візиту митрополит візьме участь у заходах з нагоди дня пам'яті преподобного Стефана єпископа Володимир-Волинського. Його Блаженство у співслужінні запрошенного єпископату та духовенства очолить святкову Літургію у кафедральному соборі Різдва Христового.

По завершенні Літургії, на території собору відбудеться прес-конференція, опісля відбудеться хресний хід до стели загиблим воїнам АТО (центральна площа міста).

Окрім того, Блаженнійший Митрополит Епіфаній планує відвідати військову частину у місті Володимирі-Волинському.

 
 

 

Джерело: Район.Володимир-Волинський
Telegram Channel