Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У шахтарському місті вітали мам героїв

Вічна шана солдатам.

Нововолинськ.com.ua.

У шахтарському місті вітали мам героїв

Аби подякувати жінкам Нововолинська, чиї сини загинули під час неоголошеної війни останніх років, за те, що вони виховали національно свідомих Героїв, які стали гордістю України та рідного міста, сьогодні, 10 травня, їх зібрали у стінах міської ради

Як інформує портал Нововолинськ.com.ua, із прийдешнім святом їх привітали перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський та голова ГО «Незламні нововолинці» Володимир Демчук.

Зокрема, Андрій Сторонський висловив подяку нововолинським жінкам за їх жертовність, стійкість і патріотизм, а також величезну силу духу, завдяки якій вони змогли підтримати рішення своїх синів і чоловіків боротися з агресором, задля миру в країні. Заступник міського голови привітав присутніх жінок з Днем матері й побажав їм здоров’я, міцності духу, шани й вдячності від людей та мирного неба над Україною.

 А також відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції», якої удостоєні 17 нововолинців (посмертно).

З нагоди свята він вручив матерям і дружинам, які втратили найрідніших людей, квіти та грошові подарунки. А також відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції», якої удостоєні 17 нововолинців (посмертно).

До вітань долучився і керівник громадської організацій «Незламні нововолинці» Володимир Демчук.  Він передав жінкам сертифікати на 200 грн, які надала завідувачка торгового дому «Явір» підприємець Валентина Оліщук.

Telegram Channel