Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Ковелі вшанували матерів загиблих Героїв АТО

Подякували ковельчанкам за синів - патріотів

facebook.com/Inna Tretyak

У Ковелі вшанували матерів загиблих Героїв АТО

Напередодні свята - Дня матері заступник міського голови Ігор Прокопів разом з начальниками соціальних служб міста — Софією Сагаль та Інною Третяк, керівниками осередків Спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Юрієм Ганджалою та Олександром Власюком відвідали матерів загиблих Героїв АТО

На жаль, війна на сході забрала життя 16-ти жителів Ковеля та Ковельщини. У нашому місті мешкає шість мам, сини яких не повернулись додому.

Під час зустрічі Ігор Прокопів подякував ковельчанкам за синів - Героїв, висловив глибокі співчуття та вручив їм квіти, матеріальну допомогу від міської влади. Хлопці теж приїхали до мам загиблих бойових побратимів з подарунками та щирими словами підтримки.

Під час зустрічі Ігор Прокопів подякував ковельчанкам за синів - Героїв, висловив глибокі співчуття та вручив їм квіти, матеріальну допомогу від міської влади.

Представники міської влади також завітали у прийомні сім’ї і привітали матерів. Звернулися до них зі словами шани і поваги та вручили подарунки.

Джерело: Інна ТРЕТЯК
Telegram Channel