Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прикордонники зійшлися у двобої з… капеланами!

Активний відпочинок!

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Прикордонники зійшлися у двобої з… капеланами!

У Львові вперше відбувся товариський матч з міні-футболу між капеланами Львівської архиєпархії УГКЦ на базі Львівської духовної семінарії Св. Духа та прикордонниками Львівського загону і Західного регіонального управління Державної прикордонної

Про це повідомляється у «Фейсбуці» Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

 

« Матчу дружби передувала тепла зустріч капеланів та прикордонників. Після свистка судді, спортивний поєдинок між командами розпочався активними атаками та контратаками. Попри динамічну, безкомпромісну гру, команди довгий час не могли підкорити ворота суперників.

 Хитрі розпасовки та комбінації нападників з обох сторін тримали в напруженні.

Нападник прикордонників відкрив рахунок – 1:0 на користь правоохоронців.  ...наприкінці першого тайму... рахунок став 3:2 в користь прикордонників.

Другий тайм капелани розпочали активним атакуванням воріт прикордонників. Інтрига матчу зберігалася до останніх хвилин. Хитрі розпасовки та комбінації нападників з обох сторін тримали в напруженні. Проте на останніх хвилинах матчу контратака військовослужбовців досягла мети. У напруженій боротьбі перемогу здобули прикордонники. Але головне не перемога а можливість відпочити».

Прес – служба Львівського прикордонного загону.

Telegram Channel