Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Ковелі стартував конкурс до Дня міста

Конкурс проводять у кількох номінаціях.

kovelrada.gov.ua

У Ковелі стартував конкурс до Дня міста

Уже чимало колективів та  жителів міста, які мають високі здобутки у певних сферах діяльності, удостоєні почеснх звань

Стартував традиційний щорічний конкурс з визначення успішних, активних представників громади і в нинішньому році, інформує Ковельська міська рада. Урочисте нагородження переможців пам’ятними відзнаками відбудеться у першу неділю липня – під час святкових заходів з нагоди Дня м.Ковеля. 

Конкурс проводять у таких номінаціях: 

«Громадський діяч року»: учасниками є представники громадських організацій та об'єднань, профспілок, лідери місцевих осередків політичних партій, лідери місцевого самоврядування, які працюють на громадських засадах і мають вагомі досягнення.

Жителів краю, які проявили ініціативність та активність у благодійній діяльності, запрошуємо позмагатись за титул «Меценат року».

Жителів краю, які проявили ініціативність та активність у благодійній діяльності, запрошуємо позмагатись за титул «Меценат року». 

Переможці в обласних, всеукраїнських конкурсах, олімпіадах, турнірах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт, змаганнях, фестивалях – претенденти на успіх в номінації  «Юний талант року».        

У номінації «Найкращий благоустрій прибудинкової території» участь беруть мешканці багатоквартирних житлових будинків, житлові кооперативи, співвласники товариств житлових будинків. Основні критерії визначення переможця: проведення благоустрою прибудинкової території (влаштування дитячих ігрових майданчиків, спортивних майданчиків, малих архітектурних форм і т.д.); озеленення прибудинкової території, розміщення вуличного освітлення тощо.

У «Найкращому озелененні балкону» оцінюють дизайнерське рішення озеленення балкону та естетичний вигляд в загальній панорамі фасаду багатоквартирного житлового будинку.

«Найкращий благоустрій території підприємства, організації»: до уваги беруть впорядкування та озеленення території, що належить підприємству чи організації, влаштування вуличного освітлення, розміщення малих архітектурних форм.

Пропозиції та матеріали на участь у конкурс можна подавати до 20 червня 2019 року.

Telegram Channel