Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Камінь-Каширщині залишилося близько десятка ветеранів Другої світової війни

Стареньким приємна увага перших осіб району.

kamadm.gov.ua

На Камінь-Каширщині залишилося близько десятка ветеранів Другої світової війни

Напередодні 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні керівники району та міста традиційно відвідали ветеранів за місцем проживання

Безпосередніх очевидців тих вогняних років ХХ століття в Камінь-Каширському районі залишилося близько десятка, інформує Камінь-Каширська РДА.

Голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус та міський голова Василь Бондар побували в домівках поважних ветеранів та вручили грошову допомогу.

Вітаючи сивочолих героїв, посадовці дякували їм за мужність, за те, що гідно пройшли крізь спалахи вогняних років і повернувшись, самовідданою працею розбудовували державу для наступних поколінь.  

Вітаючи сивочолих героїв, посадовці дякували їм за мужність, за те, що гідно пройшли крізь спалахи вогняних років і повернувшись, самовідданою працею розбудовували державу для наступних поколінь. Бажали їм та їхнім родинам міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, добра та злагоди.

Разом з тим, не оминули обійстя голови Камінь-Каширської районної ради ветеранів війни і праці Івана Грисюка, який днями відзначив 80-річчя. Керівництво щиро вітало ювіляра, дякувало за значний особистий внесок у розвиток ветеранського руху в районі та громадянську позицію. До слова, Іван Степанович є активним учасником народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Дзвони пам’яті» районного будинку культури.

Telegram Channel