Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як у  селі Верхи на Камінь-Каширщині пошанували жінок, матерів

Завдяки місцевому настоятелю храму традиція зберігається вже протягом багатьох років - жінки тричі обійшли навколо храму.

Фото з Фейсбуку

Як у селі Верхи на Камінь-Каширщині пошанували жінок, матерів

Дуже символічно, що цьогоріч День матері співпав з Днем вшановування святих жінок мироносиць, що для багатьох вважається міжнародним православним днем жінок

Деякі парафії мають звичай обходити хресним ходом навколо церкви, але що цікаво - хоругви та ікони несуть не чоловіки, як зазвичай, а жінки. Вони вшановують пам`ять тих християнок, які першими прийшли до гробу Спасителя.

 

Завдяки місцевому настоятелю храму традиція зберігається вже протягом багатьох років - жінки тричі обійшли навколо храму. Наприкінець отець Павло від імені усіх чоловіків привітав жінок, матерів, бабусь, дівчат та дівчаток з цим знаменним святом.

По-особливому це свято проходило у Свято-Михайлівському храмі села Верхи. Завдяки місцевому настоятелю храму традиція зберігається вже протягом багатьох років - жінки тричі обійшли навколо храму. Наприкінець отець Павло від імені усіх чоловіків привітав жінок, матерів, бабусь, дівчат та дівчаток з цим знаменним святом. Подякував їм і пригостив солодощами.

 
Telegram Channel