Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У центрі Львова пропонують створити транспортний підземний тунель

Центр Львова завантажений транспортом.

Zaxid.net

У центрі Львова пропонують створити транспортний підземний тунель

Львів'янин Остап Кравчук створив електронну петицію з проханням до міської влади вирішити проблему транспортного колапсу

Відповідне звернення зареєстроване на сайті Єдиної системи електронних петицій, передає кореспондент сайту 032.ua.

За словами автора петиції, транспортний колапс полягає у тому, що велика частина приватного та громадського транспорту щодня рухається через центр міста - проспект Свободи, попри "Магнус", церкву Анни, по вул. Підвальній та прилеглих тощо.

"Проїзд містом є дуже проблематичним упродовж більшої частини робочого дня. Це спричиняє багато незручностей як для приватного, так і громадсього транспорту, а також погіршує якість повітря", - зауважив Остап Кравчук.

Львів'янин пропонує для вирішення проблеми створити тунель для руху траспорту під центральною частиною міста - "для того, щоб можна було вільно проїхати з півдня міста на північ і навпаки", та обмежити рух транспорту у центрі Львова. 

Автор петиції пропонує створити: систему підземних та надземних пішохідних переходів у Львові, для того щоб зменшити час простою і кількість світлофорів у центральній частині міста; систему метрополітену, аби розвантажити громадський транспорт і зменшити необхідність використання приватного транспорту.  

Як один із варіантів, автор петиції пропонує створити: систему підземних та надземних пішохідних переходів у Львові, для того щоб зменшити час простою і кількість світлофорів у центральній частині міста; систему метрополітену, аби розвантажити громадський транспорт і зменшити необхідність використання приватного транспорту. 

Станом на нині, під вказаною петицією підписалася 21 людина ТУТ, для розгляду в Львівській міськраді, звернення має набрати 500 підписів за 60 днів з моменту публікації.

Telegram Channel