Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відбулась презентація нового озброєння поліції

Переозброєння поліції зброєю превентивного характеру - це наступний етап реформування системи і крок до європейських стандартів.

Національна Поліція України

Відбулась презентація нового озброєння поліції

Тепер патрульні будуть використовувати пістолети-кулемети «МР-5»

Очільник Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що в умовах реформування системи правоохоронних органів питання переозброєння відомства є одним з пріоритетних. А отже вдосконалення системи озброєння поліцейських полягає у впровадженні нових зразків зброї у їх практичну діяльність, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

Поліцейський повинен зупинити правопорушника, зберігши життя йому, оточуючим людям, а також своє життя.

За словами глави Нацполіції, до сьогодні поліцейські несли службу з бойовим автоматом моделі Калашникова. Проте завдання Нацполіції є правоохоронними – на відмінну від завдань підрозділів Збройних Сил, які обороняють державу та протидіють збройному опору. Відтак, поліцейський повинен зупинити правопорушника, зберігши життя йому, оточуючим людям, а також своє життя. Тому пістолет-кулемет «МР-5» краще підходить для цих завдань. Така зброя використовується поліцією Німеччини, Австрії, Великої Британії, Франції, Італії, а також США.

Telegram Channel