Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Біля українсько-польського кордону затримали двох порушників

Військовослужбовці Держприкордонслужби та Національної поліції затримали порушників.

Державна прикордонна служба України

Біля українсько-польського кордону затримали двох порушників

Військовослужбовці Держприкордонслужби та Національної поліції виявили та затримали двох порушників

Цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під назвою «Мігрант» проводять співробітники Держприкордонслужби на виконання доручення МВС  спільно з Національною поліцією та Державною міграційною службою. Заходи розпочались 1 березня та триватимуть до 31 травня цього року.

У рамках цих заходів біля українсько-польського кордону військовослужбовці Держприкордонслужби та Національної поліції виявили та затримали двох порушників.

Біля українсько-польського кордону військовослужбовці Держприкордонслужби та Національної поліції виявили та затримали двох порушників.

Їх зупинив спільний наряд у складі прикордонників відділення «Грушів» Львівського загону, співробітників оперативних підрозділів Держприкордонслужби та Нацполіції на околиці с. Колониці. Чоловіки були без документів, зі слів, громадяни невизнаної Республіки Придністров’я.

Затриманих доставлено до підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та притягнення до відповідальності.

Загалом з початку проведення профілактичних заходів «Мігрант» виявлено майже 3,5 тисячі порушників українського законодавства у міграційній сфері. Загальна сума накладених штрафів сягає майже 50,5 мільйонів гривень.  

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel