Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ігор Палиця: «В обласній раді питання під столом не вирішуються»

Голова облради обурювався роботою контролюючих органів.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Ігор Палиця: «В обласній раді питання під столом не вирішуються»

Посадовець вважає, що представницький орган краю працює злагоджено і конструктивно

Ігор Палиця сподівається, що з новим президентом конфліктів на Волині з керівництвом облдержадміністрації не буде, а «Волиньприродресурс» запрацює.

Про це він заявив під час звіту на сесії облради. Посадовець наполягає на тому, що бюджет через протидію ОДА був заблокований і висловив припущення, що нова влада зевершить процес децентралізації.

Також голова облради обурювався роботою контролюючих органів, які заважають працювати бізнесу. Крім того, Палиця зазначив, що митниця в Україні віддана в руки одній політичній силі, представники якої й наживаться на роботі відомства.

Палиця зазначив, що митниця в Україні віддана в руки одній політичній силі, представники якої й наживаться на роботі відомства. 

За словами Ігоря Палиці, восени на Волині нарешті буде відкрито сучасний перенатальний центр, буде відремонтовано та оновлено інші медичні заклади.

Депутат Михайло Бегаль запитав голову облради, чи не варто в області створити програму про підтримку впровадження в області твердопаливних систем оперення, зокрема виробництва паливної тріски. Пан Палиця заявив, що підтримує цю ініціативу. 

Вячеслав Богдан попросив посадовця звернути увагу при розподілі бюджету на Головнянську ОТГ. А депутат Святослав Кравчук попросив звернути увагу нового Президента на ситуацію, що склалася в Держкомземі.

Звіт Палиці депутати підтримали.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel