Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Свати» повернуться на телеекрани

Ідея та сценарій серіалу належить Студії «Квартал-95».

Фото з відкритих джерел

«Свати» повернуться на телеекрани

Апеляційний адміністративний суд визнав протиправною заборону демонстрації в Україні телевізійного серіалу "Свати", повідомляється на сайті медіагрупи "1+1 media"

Шостий апеляційний адміністративний суд рішенням від 15 травня 2019 року залишив у силі рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 26 березня 2019 року, яким задоволено позов ТОВ "Телерадіокомпанія "Студія 1+1" і ТОВ "Кіноквартал" до Міністерства культури України, Державного агентства України з питань кіно та Служби безпеки України, повідомляє ІНТЕРФАКС Україна.

Апеляційний суд підтвердив законність показу серіалу "Свати" в Україні.

"Група "1+1 media" рада, що при ухваленні рішення в ситуації, яка склалася, суд керувався саме фактами, а не припущеннями з боку зазначених вище державних органів і відомств. Це рішення вкотре підтвердило вибірковість і упередженість державних органів стосовно окремих учасників ринку, зокрема групи "1+1 media", - наголосили в медіагрупі. Апеляційний суд підтвердив законність показу серіалу "Свати" в Україні.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року Держкіно України скасувало державну реєстрацію та визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати", в якому грає російський актор Федір Добронравов. Тому показ серіалу заборонили на українських телеекранах.

Telegram Channel