Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Наприкінці травня відбудеться Другий Молитовний сніданок Волині

Відбулося засідання робочої групи з підготовки до проведення Молитовного сніданку.

Луцька міська рада.

Наприкінці травня відбудеться Другий Молитовний сніданок Волині

1 червня 2018 року у Луцьку започатковано гарну традицію — проведення Молитовних сніданків. Минулоріч цей захід проведено вперше

 Він зібрав більше двохсот представників релігійних конфесій, бізнесу, учасників АТО, медиків, педагогів, громадськості. Присутні спільно молилися за сиріт, молодь, сім’ю, за нероздільну державу, за Україну та її захисників. Цьогоріч вирішили продовжити започатковану справу і наприкінці травня провести у Луцьку Другий Молитовний сніданок Волині.

Учора відбулося засідання робочої групи з підготовки до проведення цього заходу. Участь у її роботі взяли радник міського голови Ігор Поліщук, представники Волинської Ради Церков, структурних підрозділів Луцької міської ради, правоохоронних органів. Розпочали роботу учасники зустрічі зі спільної молитви.

Зібрані минулоріч під час заходу кошти спрямували для купівлі сучасного діагностичного лабораторного аналізатора, який вже використовується для обстеження важкохворих у онкогематологічному відділенні Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Ігор Поліщук наголосив, що минулоріч захід відбувся на належному рівні. За його словами, хотілося б, аби й Другий Молитовний сніданок Волині пройшов гарно, а тому під час робочих нарад планують обговорити усі організаційні моменти.

Також, за його словами, зібрані минулоріч під час заходу кошти спрямували для купівлі сучасного діагностичного лабораторного аналізатора, який вже використовується для обстеження важкохворих у онкогематологічному відділенні Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Представники Волинської Ради Церков висловили свою точку зору щодо минулорічного заходу. Усі вони залишилися задоволеними тим, як відбувся Перший Молитовний сніданок Волині.

Головою робочої групи з підготовки до проведення Другого Молитовного сніданку Волині обрали радника міського голови Ігоря Поліщука. Він зауважив, що цьогоріч захід пропонують провести 31 травня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Під час Молитовного сніданку запланований збір коштів на придбання обладнання для Волинського обласного перинатального центру.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel