Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Кам'яну дорогу до села Куликовичі на Маневиччині вкриють асфальтом

Вулиця у селі Цміни після дощу.

Фото з Фейсбука

Кам'яну дорогу до села Куликовичі на Маневиччині вкриють асфальтом

Для цього у сільраді виготовили проект і виділяють 500 тисяч гривень. Після погодження з бюджетною комісією Маневицької райради виділять на цей ремонт ще 750 тисяч гривень районних коштів

Керівник звернувся до жителів району, щоб інформували, які дороги на Маневиччині потребують ремонту. 

«Невеличка позитивна новина для жителів села Куликовичі. Коли став головою РДА, то пообіцяв допомогти сільраді поетапно вкрити асфальтом дорогу з бутового каменя до села.

Враховуючи, що сільрада виготовила проектну документацію і виділяє 500 тис грн власних коштів, то після погодження з бюджетною комісією районної ради виділяємо майже 750 тисяч грн районних коштів і згодом ще додамо 250 тисяч грн. Отже, дорога ще не повністю, але буде відремонтована», – розповів голова Маневицької РДА Андрій Линдюк на сторінці у Фейсбуці.

Окрім цього, керівник звернувся до жителів району, щоб інформували, які дороги на Маневиччині потребують ремонту.

«Дороги з Луцька на Маневичі, з Копилля на Боровичі, від Маюнич до Колок, від Колодій до Великої Ведмежки, від Козлинич до Хряська, по Гораймівці до Матейок можете не показувати, бо це дороги державного значення. Тим паче ними часто їжджу, тому добре знаю! А за всі інші буду вдячний!», – заохочує до співпраці керівник РДА.
 

Telegram Channel