Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин «одягнув» у вишиванку зупинку на Вінничині (Фото)

Гарний флешмоб запустив наш земляк

facebook.com/Julia Tkachuk

Волинянин «одягнув» у вишиванку зупинку на Вінничині (Фото)

Минулоріч, напередодні Дня незалежності Володимир Бут-Гусаїм разом із сім’єю зробив гарний подарунок для мешканців Ківерець – причепурив зупинку. Волинський активіст придбав необхідні матеріали, взяв дружину й сина і облагородили місце, яке щодня зустрічає і проводжає пасажирів

Цю ідею підхопила громада Новоміської сільської ради на Вінничині. Там учора, в День вишиванки, громада Нового міста розмалювала українськими орнаментами зупинку.

Коли усі були у вишиванках - ми були у фарбі. Вдягали в українську сорочку нашу зупинку. 

«Коли усі були у вишиванках - ми були у фарбі. Вдягали в українську сорочку нашу зупинку. Дякуємо за підтримку ініціативи та працю: Будинку культури с. Красне - Бачок Вірі та Падурі Олені, фахівцю із соціальної роботи Тиврівського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Мельник Олені, учням Краснянської школи - Дворняк Марії, Карпенко Наталії, Літвіненко Людмилі, Максименко Галині, Мартиновій Валентині, Романюк Катерині, Новоміській сільській раді за надані господарчі матеріали необхідні для роботи. І звісно ж подяка громадському діячу із Луцька Володимир Бут-Гусаїм, адже зупинка-вишиванка - це його ідея, яка втілювалася на Волині, за поради та дозвіл реалізувати ініціативу» - написала у «Фейсбуці» місцева жителька Юля Ткачук та виставила фото, як кипить робота.

 

 

Telegram Channel