Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волноваха вшанувала загиблих волинян (Фото)

Пам’ятаємо наших героїв...

Фото: Сергія НАУМУКА.

Волноваха вшанувала загиблих волинян (Фото)

22 травня 2014 року біля цього містечка загинули 18 бійців 51 бригади

Вшанувати полеглих зібралися представники влади та громади волноваського району, службовців національної гвардії, поліції, СБУ та учні місцевих шкіл. Прибули чисельні делегації з Волинської та Рівненської областей: представники влади, депутати луцької міськради, спілки «Волинь АТО», ветерани 51 бригади, волонтери та футболісти луцьких команд «Абориген» та «Волинь АТО».

Мітинг-реквієм розпочався із виконання державного гімну. Затим до слова запросили голову Волноваської РДА Дмитра Такаджи.

Опісля виступив виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

- На цьому трагічному і героїчному місці, на такому далекому від Волині і такому вже близькому для волинян, нас зібрала пам’ять про тих, хто загинув, виконуючи свій обов’язок із захисту України, - сказав він.

Про воїнів, які поклали голови, говорили представник військово-цивільної адміністрації та архієпископ Донецький та Маріупольський Сергій. У Храмі Святого Миколая за загиблими солдатами відслужили жалобну панахиду.

Після тужливих пісень, які викликали сльози не лише у матерів, сестер та дружин полеглих воїнів, присутні поклали квіти до хреста, встановленого на місці трагедії.

Віктор Власов (у білій сорочці) власною «Волгою» вивозив поранених солдатів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel