Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Прикордонники затримали сімох іноземців (Фото)

Упродовж доби затримали сімох громадян з Таджикистану, Туреччини та Індії.

Державна прикордонна служба України

Прикордонники затримали сімох іноземців (Фото)

Упродовж доби за спробу порушення державного кордону України співробітники Держприкордонслужби затримали сімох громадян з Таджикистану, Туреччини та Індії

Прикордонний наряд відділу «Шегині» затримав двох чоловіків, які в обхід пункту пропуску намагалися незаконно дістатися Польщі. 

Сьогодні вночі, за інформацією місцевого мешканця прикордонний наряд відділу «Шегині» затримав двох чоловіків, які в обхід пункту пропуску намагалися незаконно дістатися Польщі. Під час опитування стало відомо, що із затриманими порушниками були ще інші «мандрівники», відтак пошукові заходи продовжились. Через деякий час прикордонники Мостиського загону виявили ще трьох громадян, як з’ясувалось – усі затримані громадяни Таджикистану. Наразі триває розбір та встановлення осіб причетних до правопорушення, відомо що іноземці прибули в Україну легально, повітряним сполученням. За спробу незаконного перетинання державного кордону України громадяни відповідатимуть перед судом.

 

 Ще одного «шукача кращої долі» біля українсько-польського кордону затримали учора військовослужбовці Львівського загону. Інформацію про появу незнайомця співробітники Держприкордонслужби отримали від члена громадського формування. Громадянина Туреччини, якого виявили прикордонники на околиці н.п. Рава - Руська наразі доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та притягнення до відповідальності.

У пункті пропуску «Краківець» під час паспортного контролю подорожуючих, які рейсовим автобусом прямували до Польщі, прикордонники виявили іноземця, який намагався скористатися документами товариша. 

Крім того, у пункті пропуску «Краківець» під час паспортного контролю подорожуючих, які рейсовим автобусом прямували до Польщі, прикордонники виявили іноземця, який намагався скористатися документами товариша. Чоловік надав на перевірку паспорт громадянина Індії, однак інспектор прикордонної служби помітив розбіжності під час ідентифікації особи. Громадянина було затримано, особа чоловіка встановлюється, йому теж доведеться відповідати перед судом за спробу незаконного перетинання кордону.

 
 

  

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel