Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Допоможіть розшукати волинянина

Не лишайтеся байдужими до чужого горя!

Позитивна взаємодія

Допоможіть розшукати волинянина

Син Анастасії Бутмирчук зник 16 травня (четвер) 2019 року в місті Ковелі, після того, як поїхав на прогулянку на горному велосипеді червоного кольору з надписом COYOTE (фото – додається). Був одягнений в зелену кофту з капюшоном, сині джинсові штани, сині ботінки, середнього зросту, з борідкою, рижий колір волосся

16 травня 2019 року в м. Ковель після обіду пішов проливний дощ. Володимир Бутмирчук виїхав з доми орієнтовно після 13год.00хв. якраз перед початком дощу. Завдяки Вадиму Антонюку знайшли останнє відео, як юнак бере велосипед і вирушає на прогулянку.

При собі Володимир не мав грошей і не мав мобільного телефону, не мав звички без попередження відлучатися з дому на довший час.

Очевидці стверджують, що того злочасного дня орієнтовно 14год.00 хв. Бутмирчука Володимира помітили в мікрорайоні «Сільмаш» біля Загальноосвітньої школи  №11-ліцей в місті Ковелі Волинської області.

Востаннє зниклого юнака бачили того ж 16 травня 2019 року поміж 14 год. 00 хв.-15 год. 00 хв. в районі вулиці Олексія Шума (колишня назва - «Боженка») і вулиці Окружної недалеко від місця проживання в місті Ковелі Волинської області.

Востаннє зниклого юнака бачили того ж 16 травня 2019 року поміж 14 год. 00хв.-15 год. 00хв. в районі вулиці Олексія Шума (колишня назва - «Боженка») і вулиці Окружної недалеко від місця проживання в місті Ковелі.

 БО "БФ "Позитивна взаємодія" просить волинян:

1)    не створювати і не поширювати чуток і неперевіреної інформації. Це шкодить пошуковим роботам.

2)    Мешканців міста Ковеля  ПЕРЕВІРИТИ записи з відео-реєстраторів і відео-камер за 16 травня 2019 року з 12 год. 00 хв. по 23 год. 00 хв. на всій території міста Ковеля. Якщо щось виявите, то буть ласка, повідомте нас чи поліцію.

3)    Допомогти розклеїти листівки-оголошення про РОЗШУК зниклого юнака.

4)    Допомогти у пошуках і прочісуванні прилеглих територій чи закинутих довгобудів чи недобудованих об’єктів.

Мама юнака Анастасія Бутмирчук, як і вся родина, через пережиті сильні душевні хвилювання, перебуває в важкому психо-емоційному стані однак БЛАГАЄ продовжувати пошуки сина 

Джерело: БО БФ "Позитивна взаємодія"
Telegram Channel