Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Камені-Каширському ЗНО складатимуть випускники трьох північних районів

Вже завтра у випускників стартує зовнішнє оцінювання

РБК-Украина

У Камені-Каширському ЗНО складатимуть випускники трьох північних районів

Учасники апаратної наради, яка відбулася в голови районної державної адміністрації Валерія Дунайчука сьогодні, 20 травня 2019 року, обговорили питання щодо порядку закінчення 2018/2019 навчального року та підготовки до нового 2019/2020-го. Про це інформує сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації

За словами начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктора Пася, керівники навчальних закладів поінформовані та ознайомлені з відповідною документацією стосовно належної організації закінчення навчального року, проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання.

Цьогоріч нараховується 567 випускників 11 та 12 класів, з них 32 претенденти на нагородження золотою та 10 – срібною медалями.

– Державна підсумкова атестація в 11-х класах проходитиме у формі ЗНО з 21 травня по 13 червня 2019 року. У Камінь-Каширському районі пункти тестування функціонуватимуть на базі навчально-виховних комплексів №1, 2 міста та Камінь-Каширського вищого професійного училища, – поінформував Віктор Іванович. – Так, 21 травня ЗНО з математики складатимуть 630 випускників із Камінь-Каширського, Ратнівського та Любешівського районів, 23 травня ЗНО з української мови та літератури – 808 випускників із Камінь-Каширського та Любешівського районів, 4 червня ЗНО з історії України – 832 випускники із Камінь-Каширського та Любешівського районів. Разом з тим, випускники нашого району складатимуть ЗНО з біології (6 червня) та з географії (11 червня) на базі пунктів тестування м. Ковеля та смт Маневичі. ЗНО з інших предметів буде проводитись лише у пунктах тестування м. Ковеля: 28 травня – англійська мова, 30 травня – фізика, 13 червня – хімія. Інформація про пункти тестування та їхня адреса вказані у запрошеннях – перепустках учасників тестування та на інформаційних сторінках керівника закладу освіти.

У ході свого виступу Віктор Пась повідомив, що в закладах середньої освіти району свято останнього дзвоника відбудеться 24 травня.

– Цьогоріч нараховується 567 випускників 11 та 12 класів, з них 32 претенденти на нагородження золотою та 10 – срібною медалями, а також 842 випускники 9 класів, з них – 59 претендентів на відзнаку, – додав начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Пась.

На завершення Віктор Іванович зазначив, що всі заклади освіти сформували перспективну мережу класів, готують проекти освітніх програм, проведено аналіз стану існуючої матеріально-технічної бази навчально-виховних закладів та затверджено комплекс заходів з підготовки до нового 2019/2020 навчального року, до роботи в осінньо-зимовий період.

Telegram Channel