Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Вшанували бійців 14-ї бригади

Слава Героям-захисникам!

facebook.com/grisha.nedopad

Вшанували бійців 14-ї бригади

Віктор Мельничук і Володимир Зарадюк – загиблі Герої України, які ціною власних життів захищали нашу землю від російського агресора

Як повідомляє Григорій Недопад на своїй сторінці у «Фейсбуці», учора вшанували їх пам'ять, разом із рідними відвідавши місця поховань у селах Омельне і Кульчин. Віктор Мельничук, боєць 14-ї бригади, добровольцем пішов на фронт, ніс службу в зоні АТО. Боляче було бачити його самотню маму поруч із могилами чоловіка і сина. Жінка важко переживає загибель сина, як і всі матері, дружини й діти, у яких війна забрала найдорожче – їхніх синів, чоловіків та батьків. 

 

 Володимир Зарадюк загинув поблизу смт Ольгинка (Волноваський район, Донецька область, Україна). Разом із підрозділом у травні 2014 року ніс службу на блокпосту № 10, був атакований проросійськими сепаратистами «ДНР», які під'їхали на інкасаторських машинах. Володимиру було всього 23 роки… У тому бою загинули 17 бійців 51-ї бригади. Щороку, 22 травня, ми вшановуємо пам'ять лучан, які загинули під час антитерористичної операції на сході України. Схилімо голови перед нашими захисниками і збережімо пам'ять про них назавжди. Попросимо в Бога, щоб це жахіття закінчилося якнайшвидше і до України повернулисяся мир і єдність. Бо навіть бачити горе родичів загиблих – це страшно. Слава нашим Героям-захисникам!

 

 

Джерело: Григорій Недопад
Telegram Channel