Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Злапали двох лучан, які позавчора викрали «Audi Q5»

От зловмисники!

Ілюстративне фото: Wikipedia

Злапали двох лучан, які позавчора викрали «Audi Q5»

Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили, зокрема, пристрій для сканування та відкриття автомобілів, інші речові докази, що вказують на їх причетність до злочинної діяльності

Сьогодні в результаті спільної операції управлінь карного розшуку та слідства Головного управління Національної поліції в області, а також Луцького відділу поліції правоохоронці викрили групу осіб, котрі незаконно заволоділи автомобілем "Audi Q5" в обласному центрі Волині. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, у неділю, 19 травня, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від 32-річного лучанина про викрадення вночі з двору одного із будинків на вулиці Кравчука в обласному центрі його автомобіля "Audi Q5". У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили причетність до скоєння цього злочину двох жителів Луцька. 

Нагадаємо, у неділю, 19 травня, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від 32-річного лучанина про викрадення вночі з двору одного із будинків на вулиці Кравчука в обласному центрі його автомобіля "Audi Q5".

Завдяки чітким і злагодженим діям співробітників усіх, задіяних до операції підрозділів поліції Волині, сьогодні правоохоронці затримали зловмисників. Правопорушники перебували в салоні викраденого транспортного засобу. Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили, зокрема, пристрій для сканування та відкриття автомобілів, інші речові докази, що вказують на їх причетність до злочинної діяльності.

Вирішуються питання щодо оголошення правопорушникам підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Поліцейські також встановлюють причетність затриманих зловмисників до скоєння інших злочинів на території області. Досудове розслідування триває.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel