Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Голова Адміністрації президента Андрій Богдан – більше не адвокат олігарха Ігоря Коломойського

42-річний уродженець Львова Андрій Йосипович Богдан – заслужений юрист України.

Фото bbc.com.

Голова Адміністрації президента Андрій Богдан – більше не адвокат олігарха Ігоря Коломойського

Він призупиняє свою діяльність за фахом

Новопризначений голова Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан (на фото), який працював юристом олігарха Ігоря Коломойського, заявив, що призупиняє свою адвокатську діяльність. Про це Андрій Богдан розповів в ефірі «112.Україна», інформує «Українська правда».

«У цьому житті люди, які працюють, завжди працюють на різних хазяїнів чи на різних клієнтів, така наша робота. Я є професійний адвокат і тут присутні люди можуть засвідчити, що я був адвокатом дуже багатьох політиків у всіх таборах, які були представлені тут і в дійсності я є адвокатом певного бізнес-крила, певного олігарха, проте з моменту, коли я заступаю на службу, на посаду, я здаю свою адвокатську ліцензію», – сказав він.

«Коли я заступаю на службу, на посаду, я здаю свою адвокатську ліцензію».

За його словами, «це прописано міжнародною практикою».

«В США, де є адвокатом Джуліані (Рудольф Джуліані – адвокат президента США Дональда Трампа), він є лише адвокатом певної персоналії, він не є офіційним представником, він не є уповноваженим робити заяви по Україні. Так само, як я не можу від імені держави Україна робити заяви міжнародної політики, проте з моменту мого вступу, а він вже фактично відбувся, я призупиняю свою адвокатську діяльність. Це офіційно публікується в Реєстрі адвокатів», – зазначив Богдан.

Telegram Channel