Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинянин став представником Президента в Уряді

Родина новопризначеного чиновника проживає в Литовежі.

facebook.com/andriy.gerus

Волинянин став представником Президента в Уряді

Андрій Герус був членом команди Зеленського, яку він представив 19 квітня

Президент Володимир Зеленський призначив Андрія Геруса своїм представником у Кабінеті міністрів.

Відповідний указ 22 травня опублікували на сайті президента. "Призначити Геруса Андрія Михайловича представником президента України у Кабінеті міністрів України", - йдеться в документі №314.

Нагадаємо, Андрій Герус народився в селі Литовеж Іваничівського району, де досі проживає його родина. Мама працювала на бавовнопрядильній фабриці, тато – на шахті №9. Андрій закінчив економічний факультет за спеціальністю економічна кібернетика Львівського національного університету імені Івана Франка. Навчався на програмі МВА у Гренобльській школі бізнесу (м. Лондон). Колишній член Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Працював директором з інвестиційної діяльності ТОВ «Конкорд Капітал». На даний час він є головою Асоціації споживачів енергетики та комунальних послуг. У команді Зеленського Андрій Герус відповідає за напрямки енергетики, ЖКХ та антимонопольне регулювання.

Андрій Герус народився в селі Литовеж Іваничівського району, де досі проживає його родина.

У команді Зеленського Андрій Герус відповідає за напрямки енергетики, ЖКХ та антимонопольне регулювання.

До слова, його сестра, пані Оксана, - вчитель української мови та літератури НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 – колегіум». А племінники Андрій і Тетяна Торчило стали відомими на всю України завдяки своїм надзвичайно високим успіхам у навчанні. Вони брали участь у програмі Ukraine Global Scholars й виграли стипендію у 432 тисячі доларів. Цьому передували численні перемоги цих нововолинських учнів на багатьох предметних обласних і республіканських олімпіадах.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel