Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцьк фінансуватиме заклади дошкільної освіти спільно прилеглими до міста ОТГ

До бюджету міста додатково надійде до 2 мільйонів гривень

Kid earning money for future

Блог платформи OpenSchool

Луцьк фінансуватиме заклади дошкільної освіти спільно прилеглими до міста ОТГ

Про це повідомив радник міського голови Луцька Ігор Поліщук

Луцькою міською радою укладено договори про міжбюджетні трансферти на 2019 рік з метою спільного фінасування закладів дошкільної освіти з Боратинською, Підгайцівською та Гіркополонківською ОТГ.

Згідно з умовами цих договорів ОТГ відшкодовують міському бюджету суму коштів, що витрачаються на утримання та харчування дітей, які є жителями відповідної територіальної одиниці, яка входить до території ОТГ, але відвідують дошкільні навчальні заклади, що знаходяться в Луцьку та знаходяться у міській комунальній власності.

Відповідно до розрахунків згідно з вказаними договорами, загальна сума, яка надійде від відповідних бюджетів ОТГ буде становити до 2 млн грн.

Відповідно до розрахунків згідно з вказаними договорами, загальна сума, яка надійде від відповідних бюджетів ОТГ буде становити до 2 млн грн. При чому, на наступний рік ця сума буде більшою, адже з вказаними ОТГ договори підписані лише в березні-квітні, а не з початку року.

Дякуємо головам та депутатам Боратинської, Підгайцівської та Гіркополонківської ОТГ за конструктивну позицію та співпрацю й запрошуємо інші ОТГ долучитися до підписання таких договорів.

Джерело: Ігор ПОЛІЩУК
Telegram Channel