Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Хто приїде до Луцька на молитовний сніданок

Сьогодні відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки до проведення Другого Молитовного сніданку Волині.

Луцька міська рада.

Хто приїде до Луцька на молитовний сніданок

31 травня відбудеться Другий Молитовний сніданок Волині

Сьогодні відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки до проведення Другого Молитовного сніданку Волині, до якої увійшли радник міського голови Ігор Поліщук, представники Волинської ради церков та структурних підрозділів міської ради.

Захід, який відбудеться 31 травня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка, стане місцем єднання і порозуміння духовних лідерів, політиків, представників влади, бізнесу та громадськості.

Під час Молитовного сніданку лунатимуть спільні молитви за сиріт, молодь, сім’ю, за Україну та її захисників. Проводитиметься збір коштів на придбання обладнання для Волинського обласного перинатального центру.

Участь у заході візьмуть почесні гості, серед яких: організатор молитовних сніданків в Україні, народний депутат України Павло Унгурян, координатор молитовних сніданків у США, уродженець Волині Павло Жовнір та координатор Національного молитовного сніданку США Даг Бьорлі.

Розпочинаючи сьогоднішню зустріч, радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що напрацьовано макет запрошень, який необхідно погодити для початку виготовлення. Обговорили учасники заходу й сценарний план, музичне наповнення події та порядок виступів запрошених і представників релігійних громад.

Очікується, що участь у заході візьмуть почесні гості, серед яких: організатор молитовних сніданків в Україні, народний депутат України Павло Унгурян, координатор молитовних сніданків у США, уродженець Волині Павло Жовнір та координатор Національного молитовного сніданку США Даг Бьорлі.

Довідково

Національні молитовні сніданки є багаторічною традицією багатьох демократичних країн світу. Вже понад 60 років вони проходять у США, давши початок аналогічним зібранням у Європарламенті, Німеччині, Великій Британії та багатьох інших країнах світу.

В Україні вже розпочато практику Молитовних сніданків на різних рівнях. Вперше такий Молитовний сніданок відбувся 21 вересня 2011 року в Києві. Цьогоріч у столиці він буде у восьме.

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради.
Telegram Channel