Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Один виступ – і стільки перлів!

«Чуваки!»

Укрінформ.

Один виступ – і стільки перлів!

Наш новий президент виголосив промову на великому форумі інтернет-діячів України I-Forum 2019, яка багатьох не залишила байдужими

Насамперед тому, що глава держави принизив Україну, виступаючи російською мовою. Явний натяк на те, що у носі він мав українізацію, і триматиме курс на побудову Малоросії. Також пан Зеленський чи то намагався жартувати в стилі «95 кварталу» чи то  завжди так говорить. Ось деякі  його «перли»: «Чувакі, у вас всєх мазгов гаразда больше, чєм у мєня. Не, ну «шото» у мєня єсть, конєшна»; «нада ідті к дронам»; «людєй, каториє нам мешают, нада назвать ЧТО»; «ето к дєлу не імєєт нікакова значенія»; «покажу фразу великава чєлавєка, которую он навєрнає і нє гаваріл, но он вєлікій».

Щоб журналіст не турбував першу особу, охоронці Зеленського «три рази дали ліктем у живіт» язикатому представнику преси.

Ну і «вишенька на торті». Ось що Володимир Олександрович відповів на запитання журналіста Петра Шуклінова про причини призначення його друга Івана Баканова на пост заступника голови СБУ: «Давайте не про політику, я вас прошу. Сьогодні – тільки іновації.  Селфі? Селфі можна»…  До речі, щоб журналіст не турбував першу особу, охоронці Зеленського «три рази дали ліктем у живіт» язикатому представнику преси.

Telegram Channel