Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні для багатьох волинських школярів лунає останній дзвінок

Розпочинається доросле життя.

Ковельська РДА.

Сьогодні для багатьох волинських школярів лунає останній дзвінок

Голови Ковельської районної державної адміністрації та районної ради привітали учнів шкіл району зі святом

Зокрема, у зверненні Віктора Козака та Андрія Броїла йдеться, що цей день не просто знаменує завершення навчального року. Це - подолання чергової сходинки в освоєнні знань. Нарешті прийшла пора дітям, вчителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці на нелегкому шляху в Країні Знань. «Нехай для всіх Вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним та цікавим, сповненим яскравих вражень та мандрівок», - зазначають очільники району.

Ви – майбутнє нашої держави! Саме на Ваші знання, гідність, національну свідомість покладає надію Ковельщина і Україна. Ми впевнені, що Ви знайдете своє місце серед тих, хто розвиватиме нашу економіку, освіту, науку і культуру. Щасливої життєвої долі Вам та вагомих успіхів!

Окремими словами чиновники звернулися до випускників - майбутнього нашої держави:

«Дорогі випускники! Ви прощаєтеся зі своїм дитинством, шкільною юністю і вступаєте у самостійне життя, в якому безліч цікавих доріг. Зробіть свій вибір! Нехай він буде правильним, світлим, творчим. Ви – майбутнє нашої держави! Саме на Ваші знання, гідність, національну свідомість покладає надію Ковельщина і Україна. Ми впевнені, що Ви знайдете своє місце серед тих, хто розвиватиме нашу економіку, освіту, науку і культуру. Щасливої життєвої долі Вам та вагомих успіхів!».

Віктор Козак та Андрій Броїло подякували і педагогам, які вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! « Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Тож бажаємо усім життєвих перемог та можливостей реалізувати усі свої добрі наміри. Міцного здоров’я, миру, злагоди, добробуту та родинного затишку у Ваших домівках», - побажали керівники представницької і виконавчої влади.

Джерело: Ковельська районна державна адміністрація.
Telegram Channel