Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Особлива подяка камінь-каширським освітянам

У школах району лунає останній дзвоник

zoda.gov.ua

Особлива подяка камінь-каширським освітянам

Голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук і голова районної ради Віктор Сус привітали земляків зі святом останнього дзвоника

«Дорогі друзі! Прийміть щирі вітання з нагоди завершення навчального року. Свято останнього дзвоника – особливе для кожного, адже воно об’єднує усіх нас. У цей день для випускників лунатимуть теплі та зворушливі слова, бо віднині вони розпочинають новий етап у житті – дорослий, відповідальний, самостійний. Зичимо вам, шановні випускники, знайти улюблену справу і свій особистий шлях розвитку, гідно застосовувати свої таланти і вміння на благо процвітання України. Для школярів – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням змістовно відпочити, щоб з вересня з новими силами продовжити здобувати знання.

Для школярів – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням змістовно відпочити, щоб з вересня з новими силами продовжити здобувати знання.

Особливі слова подяки адресуємо освітянам району за їх самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук та турботу.У контексті модернізаційних перетворень реформа освіти – пріоритетна, а відтак педагоги є агентами змін, які йдуть у ногу з часом. Переконані, що ми зможемо досягнути значних результатів, адже високий фаховий рівень учителів та потенціал нашої молоді є безсумнівними.

У цей святковий день бажаємо всім добра, миру, наснаги та успіхів! Слава Україні!», - йдеться на сайті райдержадміністрації.

Telegram Channel